Jessies Hundar

Jessies hundar
Följ oss :
Lär dig mer om vår filosofi

Att fastanställa sin hund betyder att man ger den ett jobb i er familj. Alla hundar behöver nämligen ett jobb, ett syfte. Vare sig det är en Pomeranian, Bulldogg, Schäfer eller Irlänsk varghund.

Idag finns det tonvis med olika kurser så som nosework, personsök, agility, rallylydnad, freestyle osv.
Sen finns det andra vardagliga uppgifter en hund kan få som ger mental och fysisk stimulans och det är vad jag kan hjälpa dig med.
Mitt sätt är grundat i att alla hundar behöver just ett syfte i flocken, en känsla av att kunna bidra men också känna att matte och husse är stolta över dem.

Jessies hundar

Att utmana hunden till vardags är också i sin tur att stärka självförtroende, tillit och självkänsla för din hund.

Många hundar jag möter hade kanske inte haft deras problematik, eller inte i samma utsträckning om dom hade fått tillräckligt med mental eller fysisk stimulans.


Detta skräddarsyr vi utifrån vad din hund är för typ, vad du är för individ, vad den tycker om att göra, hur och när hundens självförtroende blir mest stimulerat. Givetvis ska den också ha så roligt som möjligt. Vi ger inte hunden bara ett jobb, utan ett roligt jobb!

 

Många tror att hundar så som Polishund eller räddningstjänst ser sina jobb som jobb, men i själva verket skulle jag kalla det en sport.
Lek är en sak, men sport handlar om att utmanas och utvecklas i det man tycker är roligt.

 

Vill du kanske börja cykla eller åka inlines med din hund? Simma med den eller låta den kanske hjälpa dig bära hem matvaror?

Ingenting är omöjligt, det vill jag lova dig. Det finns tonvis med olika stimulanser att prova.

 

Vi måste bara vara rättvisa, med va vi begär men också rättvisa i att förstå att hunden gärna vill kunna bidra till flockens välmående.

Det börjar med en konsultation sedan går vi ut och planerar en aktiveringsform som passar just din hund.

 

Notera! Om det är kurser som ovanstående du söker (agility, nosework ect.) så finns det många duktiga hundskolor i Göteborg som gör dessa saker och kan säkert hjälpa dig med specifik inriktning, för det jag gör är vardagssporter och vardagsträningar som sker all annan tid i hundens liv.

 

Pris enligt överenskommelse då tidsåtgången varierar.

Vårt team

Jessies hundar

Claude

Jessies hundar

Vega